Биљке против Зомбија БЕСПЛАТНО

Биљке против Зомбија БЕСПЛАТНА је игра у одбрани куле где морате бранити своју башту из бескрајне хорде крвопролићних зомбија који су сиса мозаком. Како? Па, користићете арсенал биљака (да, биљке) који могу уништити стотине зомбија за неколико минута.

Ова нова верзија програма Плантс вс. Зомбиес за Андроид је једноставно поновно ослобађање оригиналне игре која користи да буде бесплатна апликација у којој сте ипак морали платити за приступ великом броју садржаја. Осим неколико малих детаља, као што је додавање огласа, ово је иста игра која је освојила толико ГОТИ награда још 2009. године.

Као што већина играча већ зна, у биљкама и зомбијама можете одабрати више од 20 различитих биљака како бисте бранили своју башту. Ваши сунцокрети не напредују, већ обезбеђују соларна енергија, док лансирници за лице нуде веома основну одбрану на даљину, а други штите друге биљке итд.

Поред великог броја биљака, Биљке против Зомбија БЕСПЛАТНО такође има много различитих зомбија. Нормални зомбији ће се придружити зомбијима са свим врстама заштите, зомбији у возилима, па чак и плесом зомбија.

Биљке против зомбија ФРЕЕ је одлична верзија класичне игре у реалном времену са истом чаробном графиком, једноставном и зависном игром и контролним системом, који је идеалан за тоуцхсцреенс. Сигурна улога.

Преузимање

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map