Сцарлет Бладе

Сцарлет Бладе је огромна мултиплаиер онлине игра улога у којој играчи претпостављају улогу лепих жена из будућности, који су, обучени у неизграђене одјеће, борили против стотина непријатеља на непознатом планету која је опасна по опасности.

Пре него што почнете да се играте, потребно је да изаберете "класу" за вашег карактера, који ће одредити начин на који ћете се суочити са изазовима које игра баца на ваш начин. Имате шест да изаберете, укључујући класике као што су лекар или чувари, свака са својим посебним способностима и унапред дефинисаним изгледом.

Наравно, када стварате свој лик, имате тоне могућности за промјену и прилагођавање њеног изгледа. Постоје стотине опција, сви врло оригинални и смељи, који су дизајнирани да производе стварно секи резултате.

Као и већина игара у свом жанру, Сцарлет Бладе укључује нормалан начин играња где ћете се борити против рачунарских непријатеља, а такође и борбене арене на којој можете изазвати играче из целог света до крвавих борби.

Графички, Сцарлет Бладе се издваја. Није уствари то што има невероватно оригиналне моделе карактера или пејзаже, али дизајн самих жена је ... прилично значајан.

Сцарлет Бладе је забавна акција и игра улога намењена мушкој публици. Многи ће пронаћи пар добрих разлога за играње без престанка, мада је могуће да ће други брзо изненадити своје чаре.

Преузимање

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map