Покемон: генерације

Покемон: Генерације је верзија Нинтендо класика која је настала у три димензије, са спектакуларном графиком и много динамичнијим борбеним системом од оригинала.

У Покемон: Генератионс, главни циљ је још увек да се покемон покемон додијели у вашу колекцију и учини да се боре против других. Оно што радикално мењају су механичари иза битака. У Нинтендо игрицама, борба је била заснована на преокрету; у Покемону: Генерације ће контролисати сваки покемон и борити се у реалном времену.

Једном када сте поразили противника, вратите се на контролу покемон тренера. У том тренутку можете да баците своје покебале да бисте ухватили покемон који сте управо поразили. Пикацху, Цхармандер, Булбасаур, Скуиртле, Ратата ... практично целу прву генерацију покемона биће у Покемон: Генерације.

У сваком случају, оно што заиста истиче у Покемону: Генерације су одлична графика. Захваљујући Унити мотору, игра нуди пажљиво дизајниране 3Д моделе са одличном анестезијом аниме.

Покемон: Генерације представљају изванредну улогу, акцију и авантуристичку игру која ће без сумње узбудити навијачке Покемон франшизе.

Преузимање

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 + = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map