Нема зомбија дозвољено

Но Зомбиес Алловед је игра за управљање акцијама и ресурсима у којима морате бранити позицију вашег лика од напада нереда који ће покушати да одузму свој живот, заједно са било ким другим иза себе, са једним чистим уједом.

Разлика између ове игре и других сличних наслова је у томе што Но Зомбиес Алловед узима стратешке елементе у реалном времену који организују одбрану свог града и регрутују нове ликове и комбинују их са елементима типичним за акцијске игре које вам пуцају зомбији који се преблизу.

Наравно, поред регрутовања других ликова и потражње за снабдевањем, можете надоградити своје оружје и купити нове, што све чини да је уништавање зомби мало једноставније. Обично их можете избацити само притиском на зомби у питању.

Но Зомбиес Алловед је забавни наслов који између своје игривих графика и једноставног играња обезбеђује да ћете се добро играти на Андроид уређају.

Преузимање

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 + = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map