Хром

Сви су били изненађени када је Гоогле најавио покретање свог новог веб претраживача, Гоогле Цхроме. Рекламирала је једноставност, брзину и употребљивост. И то је управо оно што нуди ова мобилна верзија Гоогле Цхроме-а, једног од краљева веб бровсинга.

Гоогле Цхроме има све елементе веб прегледача радне површине, као што су табови и приступачне обележиваче. Такође укључује специфичне елементе који олакшавају коришћење са мобилног телефона, као што је пребацивање екрана једним покретом прста.

Друге интересантне функције у овој мобилној верзији Гоогле Цхроме-а су брзо прегледање са убрзаном брзином преноса, приватном опцијом претраживања, претраживањем омнибок-а и претраживањем и могућношћу синхронизације обележивача и картица између телефона и рачунара.

Гоогле Цхроме је једна од најбољих алтернатива у претраживању мобилног веба с Андроидом. Наравно, ако користите Гоогле Цхроме на рачунару и имате Андроид телефон, то је битно. Синхронизовање начина претраживања веба између различитих уређаја ће промијенити ваш свет.

Преузимање

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map