Παιχνίδια χωρίς περιθώρια

Το Borderless Gaming είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να απομακρύνετε τα σύνορα από οποιοδήποτε παράθυρο που έχετε ανοίξει στα Windows. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα βιντεοπαιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μόνο σε κατάσταση παραθύρου.

Το περιβάλλον εργασίας Borderless Gaming είναι απλό: στη μία πλευρά έχετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και στην άλλη την αγαπημένη σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια εφαρμογή / παιχνίδι και να κάνετε κλικ στο κουμπί Borderless Gaming. Το παράθυρο της εφαρμογής θα χάσει αμέσως τα σύνορά της και το παράθυρο θα μεγιστοποιηθεί.

Οι λίγες επιλογές στο Borderless Gaming σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε συντομεύσεις πληκτρολογίου για να διευκολύνετε την κατάργηση ή την αντικατάσταση ενός περιγράμματος, έτσι ώστε όταν κουραστείτε να παίζετε ένα παιχνίδι με «τεχνητά μεγιστοποιημένο», μπορείτε να ανταλλάξετε γρήγορα την αρχική του κατάσταση.

Το Borderless Gaming είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε. Φυσικά, με τους περισσότερους σύγχρονους τίτλους δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, αλλά για ενεργούς παίκτες παλιών παιχνιδιών και δωρεάν λογισμικό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.

Κατεβάστε

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map