Το σπίτι του Spooky του Jump Scares

Spooky's House of Jump Scares είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου τρόμου που είναι ακόμα πιο ισχυρό γιατί δεν φαίνεται τρομακτικό στην αρχή. Όταν αρχίσετε να παίζετε, θα σας καλωσορίσει ένα όμορφο νεαρό φάντασμα και θα σας προσκαλέσει σε μια περιήγηση στο αρχοντικό της. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε, «αυτό δεν είναι πολύ τρομακτικό».

Αλλά, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε λάθος. Αν και η αισθητική του Spooky House of Jump Scares είναι γοητευτική και γελοιογραφία, το παιχνίδι είναι γεμάτο φρίκη. Στην αρχή, όλα είναι πιο αθώα, με χαρτονένια αποκόμματα φαντασμάτων και άλλα αβλαβή τέρατα. Αλλά ο πραγματικός τρόμος δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει 1000 δωμάτια. Αλλά, για να φτάσετε στο τέλος, θα πρέπει να περάσετε από το άλλο 999. Κατά μήκος του δρόμου, θα ανακαλύψετε όλο και περισσότερους για τους διαφορετικούς χαρακτήρες, που θα κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο τεταμένα.

Ένα κοινό λάθος που κάνουν οι άνθρωποι με το House of Jump Scares του Spooky παίζει μόνο πέντε ή 10 δωμάτια και αποφασίζει ότι δεν είναι τρομακτικό. Αρχικά το παιχνίδι σας προετοιμάζει μόνο για το τι πρόκειται να έρθει. Και αυτά τα πράγματα αξίζει να περιμένουν, ειδικά αφού υπάρχουν τόσα πολλά. Κάθε 50 επίπεδα μπορείτε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι αγγίζοντας το σταυρό που βρίσκεται στους ανελκυστήρες.

Το Σπίτι του Spooky του Jump Scares είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι πρώτου προσώπου με τρόμο που σίγουρα θα σας φοβίσει. Επίσης, τα γραφικά είναι εξαιρετικά και το soundtrack είναι εξαιρετικό.

Κατεβάστε

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map