Μπανάνα Κονγκ

Το Banana Kong είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας στο οποίο εσείς, ένας φιλικός γορίλλας, πρέπει να τρέχετε χωρίς διακοπή για να φτάσετε όσο το δυνατόν σε κάθε επίπεδο - καλά, τρέξτε και άλμα, γλιστρήστε, ακόμα και βουτήξτε.

Το παιχνίδι ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με τους περισσότερους «ατελείωτους δρομείς»: τρέχοντας προσπαθώντας να αποφύγετε όλα τα εμπόδια στο μονοπάτι σας, αφού μια τεράστια χιονοστιβάδα μπανάνας βρίσκεται σε αναζήτηση και θα συσσωρεύεται πάνω σας αν δεν είστε αρκετά γρήγοροι.

Στην Banana Kong, η εκτέλεση δεν είναι πάντα αρκετή: μπορεί να χρειαστεί να πετάξετε ή να κολυμπήσετε σε ορισμένα τμήματα του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει να πιάσετε ένα τόκα να πάτε στον ουρανό, όπου υπάρχουν άλλα εμπόδια για να αποφύγετε, ή ίσως χρειαστεί να βουτήξετε στο νερό και να περάσετε τους κροκόδειλους και τους πιράνους.

Το Banana Kong είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πλατφόρμας με εκπληκτικά γραφικά. Όλα τα επίπεδα και οι χαρακτήρες φαίνονται να έχουν σχεδιαστεί με το χέρι, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι παρακολουθείτε μια μεγάλη γελοιογραφία.

Κατεβάστε

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 80 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map